Mijn verhaal …

Alles begon een aantal jaar terug, toen ik besloot me als zelfstandige te vestigen en een vennoot te worden in een start-up. Alles wat me aanvankelijk zo enthousiast had gemaakt in het ondernemerschap, keerde zich al snel tegen me. Ik was overal tegelijk en moest alles in de frontlinie beheren, zonder een moment van rust. 

Ik maakte toen zelf  de fout me onvoldoende te omringen en niet te delegeren. Al snel kwam ik hulpmiddelen tekort om de dingen alleen aan te kunnen.

Van de ene dag op de andere gaf ik er de brui aan. 

Maar al snel pikte ik de draad weer op. Ik wist dat ik thuishoorde in het ondernemerschap, maar dat ik het belang van goed omringd zijn moest inzien en begrijpen dat je het alleen niet erg ver schopt …  

Door met andere ondernemers ideeën en gedachten uit te wisselen, met elkaar te spreken over onze vaardigheden en het belang van delegeren in te zien, is alles in zijn plooi gevallen en eenvoudiger geworden. 

Ik was klaar om een nieuw ondernemers avontuur te starten … en dit Efficiency Booster te dopen!

Mijn eigenschappen

Ik heb altijd veel (maar echt veel) ENERGIE gehad. Maar voor ik mijn energie kon omzetten in een kracht, moest ik ze eerst leren beheersen. Vandaag vormt ze de basis van mijn identiteit en is mijn energie erg waardevol wanneer ik mijn projecten in goede banen leid en resultaten wil boeken.

ONTDEKKING is mijn leitmotiv. Ik ben nieuwsgierig naar alles. Ik haal enorm veel plezier uit het DELEN van goede ideeën tijdens mijn individuele sessies met zelfstandigen en opdrachten voor bedrijven. 

Ik ben PROACTIEF en daag u uit uw gewoontes en processen in vraag te stellen. Ik ben CREATIEF en laat u out of the box denken. 

Door  op de meeste uiteenlopende opdrachten te werken  in verschillende soorten structuren, binnen bedrijven of met zelfstandigen, kan ik me ongelofelijk goed AANPASSEN.

Ik heb een sterk gevoel voor ORGANISATIE en stel nooit uit tot morgen wat ik vandaag kan doen.

Als VROUW VAN MIJN WOORD voer ik uit waartoe ik me verbonden heb. Als PERFECTIONIST die zich  altijd 100% INZET zet ik mijn tanden in mijn opdracht en ga altijd tot het uiterste, welke obstakels mijn pad ook kruisen. 

Last but not least, je parle even goed FRANÇAIS als NEDERLANDS, as well as ENGLISH.